Usposabljanje SD1

Slovenska bakla je obiskala Velenje

Slovenska bakla je obiskala Velenje
Velenje je šesto mesto, ki ga je na svoji poti obiskala Slovenska bakla. Kljub nekolikanj slabšemu vremenu se je tudi danes zbrala množica ljubiteljev športa, ki so lepo pozdravili prihod Tomaža Razingarja in ostalih olimpijcev ter Slovenske bakle.
Na velenjskem drsališču je bilo lepo živahno. Predvsem mladi so z navdušenjem sprejeli slovenske olimpijce, v njihovem spremstvu je Slovensko baklo med njih prinesel Tomaž Razingar. Poleg njega so se današnjega dogodka udeležili tudi Matjaž Debelak, Bernard Vajdič, Miran RauterDomen Pociecha in deskarka Gloria Kotnik, udeleženka zimskih olimpijskih iger leta 2010 v Vancouvru in kandidatka za nastop na igrah v Pjongčangu.

Kakšen užitek je bilo opazovati mlade športne navdušence, ki so se pomerili ali pa samo preizkusili v nekaterih olimpijskih izzivih. lahko so se preizkusili v curlingu, streljanju na hokejski gol, še posebej veliko navdušenja pa je bilo nad čisto pravimi, tekmovalnimi sanmi, ki jih je s seboj prinesel sankač Domen Pociecha, udeleženec zimskih olimpijskih iger leta 2006 v Torinu. Seveda tudi tokrat ni manjkal zviti lisjak Foksi, maskota Olimpijskega komiteja Slovenije.

Slovenska bakla bo ta konec tedna počivala. V sredo, 24. januarja 2018 jo pričakujejo v Mariboru.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji