Usposabljanje SD1

V Južno Korejo prispeli slovenski hokejisti in smučarka Meta Hrovat

V Južno Korejo prispeli slovenski hokejisti in smučarka Meta Hrovat
Iz Ljubljane preko Frankfurta v Seul so danes dopoldan prispeli slovenski hokejisti. Oblečeni v uradno opremo slovenske olimpijske reprezentance so vzbujali poglede občudovanja mimoidočih na mednarodnem letališču Incheon.
Slovenski hokejisti so se po pristanku letala odpravili v Seul, kjer bodo ostali še dan, dva, saj jih jutri zvečer čaka  prijateljska tekma z Južno Korejo. Kljub temu, da se bodo v olimpijski vasi v Gangneungu namestili 9. februarja 2018. To jim ne bo preprečilo udeležbo na uradni otvoritvi zimskih olimpijskih iger, ki se je bodo po zadnjih informacijah v polnem številu.

Za razliko od slovenskih hokejistov, pa je v olimpijsko dva dni kasneje kot njene kolegice iz ekipe prišla Meta Hrovat. Junakinja mladinskega svetovnega prvenstva v Davosu, dobitnica zlate kolajne v slalomu in srebrne v kombinaciji, je bila nekoliko utrujena, a dobre volje. Jutri se bo na snežnih strminah že pridružila ekipi.

Olimpijska reprezentanca Slovenije je že skoraj popolna, vsi športniki so zdravi in vneto pilijo še zadnje skrivnosti v sklepnih pripravah na olimpijske nastope.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji