Usposabljanje SD1

Izobraževalni protidopinški seminarji

Izobraževalni protidopinški seminarji
Radi tečete, kolesarite, obiskujete fitnes center ali vodene vadbe? Se morda kdaj udeležite katerega izmed slovenskih maratonov? Ste se kdaj vprašali, kaj in koliko veste o nevarnostih dopinga, ki je zelo razširjen v tekmovalnem in profesionalnem športu? Vas skrbi uporaba prehranskih dopolnil, s katerimi nas vsakodnevno naslavljajo slovenski mediji? Poznate zdravstvene posledice uporabe v športu prepovedanih snovi, ki so lahko prisotne tudi v prehranskih dopolnilih? Podpirate čist šport?
Pridružite se nam na ''JUST SPORT'' - Izobraževalnih protidopinških seminarjih za udeležence različnih rekreativnih vadb in množičnih prireditev, ki bodo:
  • 12. marca 2018 v Novem Mestu ob 17:00 uri
  • 13. marca 2018 v Kopru ob 17:00 uri
  • 14. marca 2018 v Mariboru ob 17:00 uri
  • 10. aprila 2018 v Ljubljani ob 17:00 uri.

Z evropskim projektom ''JUST SPORT'' ozaveščamo in izobražujemo  organizatorje in udeležence športno rekreativnih prireditev, vadečih v fitnes centrih in ostalih športnih organizacijah.
 
Edini pogoj za udeležbo na izobraževalnem seminarju je pravočasna spletna prijava! Zaradi organizacijskih zahtev vas prosimo, da se na seminar prijavite vsaj teden dni pred dogodkom.
 
Več informacij vam je na voljo na spletni strani.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji