Usposabljanje SD1

Natečaj olimpijska bakla in nagradni izlet za zmagovalni plakat

Natečaj olimpijska bakla in nagradni izlet za zmagovalni plakat
Natečaj Olimpijska bakla, ki smo ga izvedli skupaj z velikim sponzorjem Europlakatom pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pjongčangu, se je z nagradnim izletom, uradno zaključil tudi za zmagovalce v kategoriji osnovnih šol.
Minulo soboto smo za 7. a razred Osnovne šole Simona Gregorčiča Kobarid organizirali obisk Slovenskega olimpijskega izobraževalnega centra, dan pa zaključili s športnimi aktivnosti v Vodnem mestu Atlantis v BTC City.  

Razlog za sobotni izlet je bakla je zmagovalni plakat v kategoriji osnovnih šol, ki ga je izdelala učenka tega razreda, Ivana Lišter pod mentorstvom Petra Janušiča. Ivana je s svojim zmagovalnim plakatom poskrbela za obdaritev njenega celotnega razreda -  skupaj s sošolci je prejela plišasto maskoto Olimpijskega komiteja Slovenije - lisjaka Foksija ter celodnevni animacijski program v Atlantisu v Ljubljani.
 
Darila sta učencem 7.a razreda podarila OKS ter veliki sponzor Eurpolakat, plišasto igračko pa je otrokom v roke predal kar direktorja podjetja Eurpopkata, g. Tomaž Žontar. Učenci pa so poleg daril v olimpijskem izobraževalnem centru doživeli tudi posebno presenečenje, saj jih je obiskal nekdanji vrhunski športnik ter olimpijec Mitja Petkovšek, ki jim je predstavil nekaj športnih elementov iz gimnastike in poudaril pomen športnega udejstvovanja, spoštovanja športnih vrednot in medsebojnega sodelovanja.

 
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji