Usposabljanje SD1

Predstavitev reprezentance Slovenije za Sredozemske igre Tarragona 2018

Predstavitev reprezentance Slovenije za Sredozemske igre Tarragona 2018
Od 22.junija do 1.julija 2018 bodo v španski Tarragoni XVIII Sredozemske igre na katerih bo nastopila tudi slovenska reprezentanca.
Naslednji teden se bo na pot proti Španiji odpravila najštevilčnejša reprezentanca Slovenije za Sredozemske igre do sedaj. Letošnja odprava bo skupaj štela kar 260 članov, od tega bo 179 športnikov (88 moških in 91 žensk).

Pred odhodom v Španijo pa ekipo čaka še uradna predstavitev, kjer se bodo športniki, trenerji ter ostalo spremstvo prvič predstavilo javnosti in medijem. Predstavitev bo v ponedeljek, 18. junija ob 18.00 uri pred hotelom Histrion v Bernardinu. Predstavitev bo odprte narave zato ste vsi, ki se boste tisto sončno popoldne mudili na obali, vabljeni, da si našo reprezentanco ogledate v živo.

Kampanja za Sredozemske igre se glasi ''Osvajamo Sredozemlje'', mi pa si želimo, da bi se naši športniki v domovino vrnili vsaj s toliko odličji, kot so se z zadnjih Sredozemskih iger leta 2013 v Mersinu, kjer so jih domov prinesli kar 35 kolajn (13 zlatih, 11 srebrnih in 11 bronastih).

Več o reprezentanci, urniku ter dogajanju v Tarragoni lahko spremljate preko družabnih omrežij, uradne spletne strani ali aplikacije Team Slovenia.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji