Usposabljanje SD1

Sašo Bertoncelj: evropski podprvak na konju z ročaji in ambasador letošnjega Evropskega tedna športa

Sašo Bertoncelj: evropski podprvak na konju z ročaji in ambasador letošnjega Evropskega tedna športa
Telovadec Sašo Bertoncelj, ki je pred kratkim osvojil evropsko srebrno kolajno na konju z ročaji, je eden izmed ambasadorjev letošnjega Evropskega tedna športa.
Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Glavna tema kampanje ostaja #BeActive (#BoditeAaktivni), njen cilj pa je vse ljudi spodbuditi k telesni dejavnosti ne le med tednom športa, temveč vse leto.

Sašo je le eden izmed športnih ambasadorjev, ki pomagajo širiti zavest o letošnjem evropskem projektu, ki ga pri nas organiziramo že četrtič zapored. V tednu med 23. in 30. septembrom vas vabimo, da se udeležite enega izmed dogodkov in tako postanete del iniciative Evropske komisije, predvsem pa poskrbite, da bo vaše telo zadovoljno, vi pa zdravi in dobre volje.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani EWoS-a, facebook strani Slovenia Olympic Team in spletnem dogodku, kjer lahko spremljate tudi naše športne ambasadorje ter se udeležite tedenskih izzivov, ki jih pripravljajo za vas.

Čas je za akcijo.. bodite aktivni! #BeActive

KDO JE SAŠO BERTONCELJ?

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji