Usposabljanje SD1

Sodelovanje Odbojkarske zveze in OKS-ZŠZ pri promociji odbojke

Sodelovanje Odbojkarske zveze in OKS-ZŠZ pri promociji odbojke
Predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, g. Metod Ropret, sta podpisala pogodbo o sodelovanju pri promociji odbojke ter projekta ''Play Volleyball, Grow with it'', oz. ''Rasti z odbojko''.
''Play Volleyball, Grow with it'', oz. ''Rasti z odbojko'', je vseevropski projekt, ki ga bo Evropska odbojkarska konfederacija izvajala v sodelovanju z Odbojkarsko zvezo Slovenije in s podporo Olimpijskega komiteja Slovenije.

Gre za projekt, namenjen otrokom med 6. in 14. letom starosti, ki se še niso pobliže spoznali s to športno panogo, njegov osnovni cilj pa je vsakomur ponuditi možnost, da igra odbojko, brez potrebe po posebni infrastrukturi in brez strogih pravil. Evropska odbojkarska konfederacija odbojko želi uporabiti tudi kot sredstvo za izboljšanje socialnih in zdravstvenih razmer po vsej Evropi in otrokom dati priložnost, da so lahko športno aktivni, hkrati pa jih vzgaja v odgovorne državljane in jih spodbuja živeti bogatejše družbeno življenje.

Projekt, ki se bo začel oktobra 2018 in bo trajal najmanj do konca leta 2020, podpira tudi krovna športna organizacija, saj si prizadevamo k večjemu številu športno gibalnih v Sloveniji in promociji športa samega.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji