Usposabljanje SD1

Nagrada TAFISE Jürgen Palm letos v roke Tiborju Navracsicsu

Nagrada TAFISE Jürgen Palm letos v roke Tiborju Navracsicsu
Nagrada TAFISA Jürgen Palm se vsaki dve leti podeli izbranim posameznikom, ki so dali pomemben in dolgoročen prispevek na področju športa za vse in telesne aktivnosti.
Letos se je TAFISA s podelitvije te najprestižnejše nagrade zahvalila in čestitala komisarju EU Tiborju Navracsicsu za njegov prispevek in podporo razvoju športa za vse na globalni ravni. Tibor Navracsics je s svojim delom izjemno prispeval k razvoju športa za vse, razume in spodbuja vrednost prostovoljcev in prostovoljstva, nenazadnje pa je tudi oče Evropskega tedna športa za vse, ki se mu je že v prvem letu pridružila tudi Slovenija. Kot EU komisar, odgovoren tudi za področje športa, je pomembno prispeval k dvigu evropskih sredstev namenjenih aktivnostim na področju zdravega življenjskega sloga, kjer ima seveda šport izjemno pomembno vlogo. Ob prevzemu nagrade je komisar Navracsics med drugim poudaril: "Najlepše presenečenje ob mojem delu in izkušnjah, ki jih imam kot komisar, je spoznanje, kako je športna družina predana in pozitivna. Počaščen sem, da sem prejel nagrado TAFISA Jürgen Palm! Ponosen sem na napredek, ki smo ga dosegli pri spodbujanju športa in telesne dejavnosti v naših skupnostih ter spodbujanju aktivnega sodelovanja več ljudi iz vseh okolij."

Na slovesnosti v Bruslju je bil tudi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez mag. Janez Sodržnik, ki je tudi član Izvršnega odbora TAFISA.

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji