Usposabljanje SD1

43. srečanje športnikov iz obmejnih dežel bo letos v Podčetrtku

43. srečanje športnikov iz obmejnih dežel bo letos v Podčetrtku
Tradicionalno, že 43. po vrsti srečanje športnikov iz obmejnih dežel bo v Podčetrtku. To so sklenili na nedavnem srečanju predstavnikov OKS z županom Podčetrtka.
Prošnja predsednika OKS-ZŠZ Bogdana Gabrovca županu občine Podčetrtek, da sprejme organizacijo 43. srečanja slovenskih športnikov iz obmejnih dežel od 14. do 15. Junija 2019 je naletela na veliko zanimanje župana občine Podčetrtek Petra Misija. Na srečanju delegacije OKS ZŠZ  v sestavi: Bogdan Gabrovec, mag. Janez Sodržnik, Miroslav Cerar ter Sonja Poljšak in treh predsednikov iz športnih zvez iz zamejstva: Ivan Peterlin, Marijan Velik in Jože Hirnok z županom Podčetrtka, je tudi uradno potrjena organizacija 43. srečanja slovenskih športnikov iz obmejnih dežel. Na srečanju so predstavili projekt, nato so se še posebej na kratko predstavili vsi trije predsedniki športnih zvez iz zamejstva. Župan je poudaril, da ima občina Podčetrtek urejeno športno infrastrukturo in zato ne vidi nobenih težav in bo občina ta projekt tudi sofinancirala.
Športniki bodo nameščeni v termah Olimje, izvajalec srečanja pa bo Športna zveza Kozje.

Predsednica Komisije za zamejski šport bo vodila koordinacijo z predsednikom Športne zveze Kozje, OKS-ZŠZ pa bo urejala nastanitev udeležencev.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji