Usposabljanje SD1

Coca-Cola in Petrol skupaj za DOBER NAMEN #vednopodpiraj

Coca-Cola in Petrol skupaj za DOBER NAMEN #vednopodpiraj
Z nakupom Foksi kozarca do uresničitve olimpijskih sanj! Sanje se lahko uresničijo le, če vsi verjamemo vanje. Zato je pomembno, da tudi mi verjamemo v sanje naših mladih športnikov ter njihovo (in našo) športno prihodnost podpremo že danes.
Olimpijskikomite Slovenije s športnimi štipendijami dijakom in študentom športnikom pomaga pri njihovem športnem razvoju na poti proti svetovnemu vrhu. Spodbuja njihovo izobraževanje in razvoj po končani športni karieri. Njihove sanje so naš ponos.

Projekt Športnih štipendij Olimpijskega komiteja Slovenije
Slovenci so na začetku letošnjega leta izglasovali tri družbeno koristne projekte s področij športa, okolja in skupnosti, ki si zaslužijo finančno podporo družbe Coca-Cola v Sloveniji. Glasovanje za projekte je potekalo pod okriljem akcije #vednopodpiraj DOBER NAMEN. Coca-Cola bo v
sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez podprla mlade slovenske športnike in športnice. Pomembno je, da Slovenci verjamemo v sanje mladih talentov, saj so ti pot do svetle športne prihodnosti države. OKS-ZŠZ s štipendijami dijakom in študentom športnikom pomaga pri njihovem športnem razvoju na poti proti svetovnemu vrhu. Ob tem spodbuja njihovo izobraževanje v času gradnje športne kariere ter spodbuja razvoj po zaključku profesionalnega športnega udejstvovanja. V sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Fundacijo za šport slovenske športnike in športnice spodbujajo že vse od leta 1999, ko so podelili prvih 71 štipendij. Danes jo prejema 231 športnikov iz 43 športnih panog.

Družba Petrol in podpora mladim športnikom
V akciji #vednopodpiraj DOBER NAMEN sodeluje vrsto podjetij, eno takih je tudi družba PETROL, veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije ter podpornik številnih vrhunskih slovenskih športnikov in športnic. Petrol se je projektu #vednopodpiraj DOBER NAMEN pridružil z akcijo prodaje Foksi kozarcev, kjer bo od vsakega nakupa enega izmed njih 0,50 eur namenil projektu Športnih štipendij pri OKS. Petrol se je akciji pridružil kot član olimpijske družine in na kozarčke, ki so slovenskega proizvoda, natisnil maskoto Olimpijskega komiteja Slovenije, lisjaka Foksija v šestih različnih športnih panogah.

Šest Foksi kozarčkov, šest olimpijskih športnih panog
Le kdo si ne želi svojega Foksi kozarčka, ki je pralen, obstojen, pripomore k manjši onesnaženosti okolja in izpusta CO2 ter ga je možno reciklirati? Kajak, športno plezanje, karate, tenis, triatlon in cestno kolesarstvo čakajo, da jih odpeljete domov. Vsi tisti, ki boste zbrali vseh 6 Foksi kozarcev boste prejeli ''Foksijev zabavnik'', s katerim bo spoznavanje športa, olimpizma, vrednot in športnih panog še bolj zabavno!

Kaja Juvan in Jan Škrjanc mlada ambasadorja Petrolove akcije
Maskota OKS, lisjak Foksi, je tisti, ki krasi kozarčke, ki jih bo od 1. aprila mogoče kupiti na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji, športnika Kaja Juvan in Jan Škrjanc pa kot člana ''Team Petrol'' mlada ambasadorja akcije #vednopodpiraj DOBER NAMEN. Kaja Juvan je perspektivna igralka tenisa, aktualna mladinska olimpijska prvakinja, Jan Škrjanc pa mladi triatlonec, ki si počasi, a vztrajno gradi kariero vrhunskega športnika. Kaja, Jan in Foksi so zmagovalni trio, ki bodo z vašo pomočjo pomagali našim športnikom do uresničitve olimpijskih sanj!

Obiščite enega izmed Petrolovih servisov ter z nakupom enega, treh ali celega seta Foksi kozarcev prispevajte 0,50 eur za športne štipendije Olimpijskega komiteja Slovenije!
#vednopodpiraj


Več o Petrolovi akciji preberite tukaj.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji