OI Pariz 2024

Coca-Colina priložnost za mlade

Coca-Colina priložnost za mlade
»Coca-Colina priložnost za mlade« je iniciativa, ki jo je razvilo podjetje Coca Cola HBC Slovenija v sodelovanju s podjetjem Adecco Slovenija in že drugo leto zapored nudi podporo mladim pri doseganju njihovih poklicnih ambicij. Osredotoča se predvsem na mlade, ki so dopolnili 18 let.
Prihodnost je tvoja!
Si želiš samozavestneje in bolj pogumno zakorakati v poklicno prihodnost? Potrebuješ nekaj znanja, vzpodbude in nasvetov, ki ti bodo pomagali, da zasiješ na trgu dela? Si polnoleten in si želiš pridobiti nova znanja? Če kimaš na vsa vprašanja, lahko odgovore najdeš v programu »Coca-Colina priložnost za mlade«.
 
O PROJEKTU
»Coca-Colina priložnost za mlade« je iniciativa, ki jo je razvilo podjetje Coca‑Cola HBC Slovenija v sodelovanju s podjetjem Adecco Slovenija in že drugo leto zapored nudi podporo mladim pri doseganju njihovih poklicnih ambicij. Osredotoča se predvsem na mlade, ki so dopolnili 18 let. Program je sestavljen iz dvodnevnih brezplačnih izobraževalnih delavnic, na katerih bodo mladi skozi praktične delavnice usvajali življenjske veščine in poslovna znanja, ki jim bodo v pomoč pri osebnem razvoju, iskanju zaposlitve in večji konkurenčnosti na trgu dela.
 
PRIDOBI ZNANJE
Udeleži se dvodnevnih brezplačnih izobraževalnih delavnic v enem izmed petih mest po Sloveniji in pridobi življenjske veščine ter poslovna znanja, s katerimi boš lahko bolj suvereno in prepričljivo nastopal na trgu dela.
 
Datumi in lokacije:
  • Ljubljana: 17. – 18. april         
  • Maribor: 16. – 17. maj
  • Novo mesto: 22. – 23. maj
  • Murska Sobota: 29. – 30. maj
  • Koper: 5. – 6. junij 

PRIDOBI SAMOZAVEST V DRUŽBI VRHUNSKIH PREDAVATELJEV
Na delavnicah boš pridobil/-a uporabne nasvete strokovnjakov s področja psihologije, zaposlovanja, prodaje in marketinga ter poslovnega sveta, ki ti bodo pomagali do večje samozavesti.
 
Znanje bodo z mladimi delili izkušeni predavatelji: mag. Aleš Vičič, psiholog, ki je že 20 let eden od vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov in vodi delavnice na temo izboljšanja učinkovitosti za ključne kadre v podjetjih; Nastasija Alt, kadrovska svetovalka v podjetju Adecco Slovenija, ki se posveča predvsem iskanju in selekciji kadrov za višje in zahtevnejše pozicije v podjetjih; Borut Rozman, vodja prodaje v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija, ki skrbi za razvoj prodajne ekipe ene največjih blagovnih znamk na svetu in Matija Goljar, vodja Ustvarjalnika, prvega pospeševalnika mladinskega podjetništva v Sloveniji, ki svoje znanje deli tudi na Univerzi Watson v Združenih državah Amerike. Na vsaki delavnici pa se bodo mladim pridružili tudi uspešni Slovenski podjetniki, ki bodo predstavili svojo podjetniško zgodbo.
 
PRIDOBI CERTIFIKAT
Poleg novega znanja in uporabnih veščin boš po zaključeni delavnici prejel/-a certifikat o opravljenem izobraževanju.
 
PRIJAVA
Do udeležbe na delavnici te loči le še spletna prijava, ki jo lahko v nekaj korakih izpolniš na tem naslovu.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji