OI Pariz 2024

Podjetje Jezeršek nadaljuje svojo olimpijsko zgodbo

Podjetje Jezeršek nadaljuje svojo olimpijsko zgodbo
Olimpijske igre so za večino športnikov najpomembnejši dogodek v njihovi športni karieri, vendar igre same omogočajo veliko več. Predstavljajo možnost za promocijo vrednot, širjenje kulture ter spodbujanja medsebojnega sodelovanja na različnih področjih. Vse te obšportne aktivnosti so enako pomembne kot tekmovanja sama, zato nacionalni Olimpijski komite tudi na igrah v Tokiu 2020 načrtuje delovanje Slovenske hiše.
V njej se bodo zvrstila številna družabna, promocijska in poslovna srečanja. Hiša bo omogočala izvedbo sprejemov ob doseganju in proslavljanju vrhunskih rezultatov in osvojenih olimpijskih kolajnah, poslovnih sestankov, združenih v ekskluzivni kulinarični izkušnji in promocijo Slovenije kot odlične športne in turistične destinacije ter dobro razvite evropske države.
 
Ponosni smo, da smo na današnji ''olimpijski skupščini'' naredili prvi korak k nadaljevanju odlične zgodbe, ki se je pričela na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu, februarja 2018. Podjetje Jezeršek gostinstvo, d.o.o. bo tako eden izmed partnerjev projekta, ki bo pod mednarodno blagovno znamko SORA Catering v Slovenski hiši skrbel za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov kolajn. Med olimpijskimi igrami v Tokiu bo Slovenska hiša v čudoviti dvonadstropni restavraciji s teraso, na odlični lokaciji v okrožju Ginza, blizu olimpijske vasi.
 
Pri podjetju Jezeršek, ki je z današnjim podpisom tudi prvi uradni partner Slovenske hiše Tokio 2020, bo za prihajajoče olimpijske igre na Japonskem sledi dobri praksi iz Pjongčanga ter ponovno izvedel razpis ''Z Jezerški v Slovensko hišo Tokio 2020.'' Kot vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču, bo v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez podprlo mlade posameznike, ki se želijo poklicno izobraževati in delovati na področju gostinstva in turizma. Ob tej priložnosti bo Jezeršek d.o.o. več mladim omogočilo nepozabno življenjsko izkušnjo in s tem pokazalo, da ima tudi delo v gostinstvu in turizmu svoje prednosti.
 
Z razpisom želi dati Jezeršek d.o.o.  tako posameznikom kot tudi drugim podjetjem pozitiven zgled in prispevati k reševanju problematike na področju zaposlovanja v gostinstvu in turizmu.  Cilj razpisa je izbrati več kandidatov, ki bodo z ekipo Jezeršek gostinstva odpotovali na strokovno-delovno ekskurzijo v Tokio, kjer bodo skupaj skrbeli za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov kolajn v Slovenski hiši.

Razpis in dodatne informacije o projektu "Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio" najdete tukaj.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji