Usposabljanje SD1

6. redna seja SSŠV in 5. sestanek vodij regijskih pisarn OKS-ZŠZ

6. redna seja SSŠV in 5. sestanek vodij regijskih pisarn OKS-ZŠZ
Na povabilo predsednika Zveze športnih društev Polzela, g. Ivija Kapitlerja, sta bili 6. seja strokovnega sveta športa za vse in sestanek vodij regijskih pisarn OKS - ZŠZ v Gradu Komenda na Polzeli.
Občina Polzela s 6500 prebivalci sodi med srednje velike slovenske občine. Njeni občani so športno zelo aktivni. Interesno se združujejo v 21 športnih društvih, kolikor jih je registriranih v občini. Ta se ukvarjajo s splošno vadbo, košarko, nogometom, planinstvom, strelstvom, balinanjem, šahom, karatejem, konjeništvom, jadranjem, tenisom in od letos tudi z dvigovanjem uteži. Društva se povezujejo v Zvezo športnih društev Polzela, ki skrbi za skladen in uspešen razvoj športa v občini. Pohvalijo se tudi z odlično podporo Občine Polzela na čelu z županom Jožetom Kužnikom. Ta je prisotne na seji uvodoma tudi pozdravil in jim zaželel uspešno delo.

Predsednik strokovnega sveta športa za vse, mag. Janez Sodržnik se je županu zahvalil in obenem poudaril, da so občine največji financer slovenskega športa in občino Polzela izpostavil, kot primer dobre prakse, ki je lahko na področju športa zgled tudi ostalim primerljivim občinam.

Člani Strokovnega sveta športa za vse in vodje regijskih pisarn so na seji obravnavali potek aktualnih skupnih projektov na področju športa za vse, sistemska vprašanja glede ureditve usposabljanj na področju ter profesionalizacijo dela v regijskih pisarnah OKS-ZŠZ.
Po seji je sledilo druženje in ogled zgledno urejenih teniških igrišč, ki so jih s prostovoljnim delom zgrdili člani Teniškega kluba Polzela, ki po pooblastilu občine z njimi sedaj tudi upravlja.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji