Usposabljanje SD1

Olimpijska reprezentanca Slovenije se je povečala za enega člana

Olimpijska reprezentanca Slovenije se je povečala za enega člana
Teniška igralka Polona Hercog je šestdeseta članica olimpijske reprezentance Slovenije. Igre v Riu bodo njene druge, po Londonu pred štirimi leti. Medtem pa je na današnjem treningu Matej Mohorič doživel manjšo nezgodo.
Odločitev Mednarodne teniške federacije, ki je obvestila Teniško zvezo Slovenije, da je Polona Hercog uvrščena v glavni žreb turnirja igralk posamezno pomeni, da bo Polona Hercog nastopila na svojih 2. olimpijskih igrah. Po Londonu 2012 bo svojo tekmovalno priložnost iskala tudi na olimpijskih teniških igriščih Ria. Edino zastopnico slovenskega tenisa pričakujemo v olimpijski vasi v Riu v prihodnjih dneh.

Kolesarji, ki so včeraj prispeli v Rio, so bili danes že na treningu. Pregovor, da nesreča nikoli ne počiva, je dobro občutil  Matej Mohorič, ki se mu je na cestah Teresopulisa pripetila manjša nezgoda. Na neravnem delu cestišča je bil premalo pozoren, sledil je padec. Raztrganino na komolcu so mu zašili s štirimi šivi v lokalni bolnišnici. Po besedah trenerja Gorazda Štanglja, omenjena nezgoda na Mateja ne bo vplivala in že jutri bo ponovno na treningu.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji