Usposabljanje SD1

Postanite del mega navijaškega mozaika

Postanite del mega navijaškega mozaika
Bližajo se zimske olimpijske igre Peking 2022, na katerih bodo naši športniki znova potrebovali vso vašo podporo. Prvo jim lahko izkažete še pred februarskim odhodom na Kitajsko in z malo sreče osvojite eno izmed 200 praktičnih nagrad.

Olimpijski komite Slovenije pripravlja kampanjo, s katero bo predstavil, podprl in bodril slovensko olimpijsko reprezentanco. Del te kampanje bodo tudi mega navijaški mozaiki, pri katerih bodo podobe olimpijk in olimpijcev sestavljale vaše navijaške fotografije. Zbiranje fotografij bo potekalo v štirih enotedenskih sklopih, vsakokrat z novim motivom, ki ga bo v videu pred tem razkril FIlip Flisar.

V prvem tednu iščemo vaš nepozaben navijaški moment ujet, ki ste ga ujeli na fotografijo. V kolikor ga na svojih napravah ne najdete, ga seveda lahko podoživite in posnamete tudi na novo. Fotografije zbiramo na posebni spletni strani na povezavi spodaj. Izmed vseh sodelujočih v posameznem sklopu zbiranja fotografij bomo tedensko izžrebali 50 srečnežev, ki bodo prejeli zimsko kapo.


 

PRISPEVAJTE SVOJO NAVIJAŠKO FOTOGRAFIJO

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji