Bakla 2024

Vabljeni na magistrski študij Managementa v športu!

Vabljeni na magistrski študij Managementa v športu!
Je vaša želja postati uspešen manager ali managerka v športni organizaciji? Si želite osvojiti najnovejša znanja in spretnosti na področjih, kot so management, trženje in financiranje v športu? Uresničite si te želje z vpisom na magistrski program Management v športu, ki ga je Eduniversal v letu 2021 že drugič razglasil za 5. najboljši program športnega managementa na svetu. Program že od leta 2007 skupaj izvajata Ekonomska fakulteta in Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani.
 
Po končanem študiju boste razumeli najsodobnejše koncepte strateškega managementa v športu, managementa športnih prireditev, managementa športnih objektov, trženja v športu, financiranja športnih organizacij, ravnanja z ljudmi v športnih organizacijah itd., kar vam bo pomagalo pri reševanju najtežjih managerskih izzivov v poslovni praksi (ne nujno samo v športnih organizacijah, pač pa tudi širše v poslovni praksi).
 
Več informacij o vsebini programa Management v športu je na voljo tukaj: https://www.seblu-sportsmanagement.com/home, več informacij o postopku prijave, vpisa in časovnih rokih pa lahko najdete tukaj: http://www.ef.uni-lj.si/podiplomsko/prijava_in_vpis.
 
Če imate dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate, in sicer:
  • z vsebinski vprašanji (npr. o vsebini predmetov, izvajalcih itd.) se lahko obrnete na vodjo programa, prof. dr. Tomaža Čaterja (tomaz.cater@ef.uni-lj.si),
  • s splošnimi vprašanji (kot so podatki o poteku vpisa, šolnini, trajanju študija itd.) pa se lahko obrnete na skrbnico programa v Službi za študijske zadeve, ga. Tanjo Osredkar (tanja.osredkar@ef.uni-lj.si; 01 5892 419).
 
Prijava poteka preko enotnega visokošolskega sistema EVŠ na tej povezavi: https://portal.evs.gov.si/prijava/. Prijavni rok se izteče 25. 9. 2023. Predlagamo, da s prijavo ne čakate do zadnjega dne.
 
Vljudno vabljeni, da svoja znanja in spretnosti oplemenitite na enem najboljših programov športnega managementa na svetu!


Priponke:

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji