Bakla 2024

Športna hiša zabave novi bronasti partner OKS

Športna hiša zabave novi bronasti partner OKS
Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec in direktor Športne hiše zabave v BTC Vedran Smiljanić sta podpisala dogovor o partnerstvu za obdobje 2022-2025.
S partnerskih sodelovanjem želimo povečati možnosti vključitve otrok in mladih v šport ter prispevati k uveljavljanju vrednot olimpizma. Partnerja bosta skupaj razvila nove aktivnosti za otroke, mlade ter druge ciljne skupine in v BTC City v Ljubljani ponudila pester program. V okviru različmih aktivnosti bomo povezali BTC, Vodno mesto Atlantis, Športno hišo zabave ter OKS.
 
Ob podpisu dogovora je bil prisoten tudi olimpionik Miroslav Cerar, ki vodi področje promocije športa in vrednot v športu. Izpostavil je dolgoročno uspešno sodelovanje Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez in družbe BTC, ki se od leta 2011 dalje le še krepi. V letu 2014 smo organizirali prvi skupni počitniški program za otroke, v letu 2015 pa se je sedež krovne športne organizacije preselil v BTC City. Leto kasneje smo v pritličju Poslovne stavbe odprli tudi Slovenski olimpijski izobraževalni center.

V okviru prostorov Športne hiše zabave smo postavili tudi Foksijevo igralnico, kjer bomo izvajali programe za otroke in mladino, ki bodo namenjeni gibalni aktivaciji, spoznavanju različnih športov ter olimpijske zgodovine, simbolov in vrednot.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji