Bakla 2024

Predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024

Predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez napoveduje dogodek, ki bo zaznamoval začetek letošnje poletne olimpijske sezone. V četrtek, 11. julija 2024 ob 20.30 uri, bo na Ukmarjevem trgu v Kopru spektakularna predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024, ki bo najštevilčnejša v zgodovini naše države.

Vsi naši športniki in športnice so se že uspešno uvrstili in z veseljem pričakujemo, da jih bomo skupaj podprli na poti do olimpijskih sanj. Na letošnjih igrah bo Slovenija zastopana z izjemno močno reprezentanco, ki vključuje kar tri ekipe: moško in žensko rokometno ekipo ter moško odbojkarsko zasedbo. Poleg tega pa vsi nestrpno pričakujemo še morebitno uvrstitev košarkarjev z Luko Dončičem na čelu, ki je v zadnjem tednu še dodatno okrepil našo ekipo.

Na tem edinstvenem dogodku bodo prisotni vsi kvalificirani slovenski olimpijci in olimpijke, ki se bodo na oder sprehodili v najnovejši olimpijski kolekciji Pariz 2024. Dogodek bo pospremil bogat glasbeni in razvedrilni program, v katerem bodo osupljive plesne točke in številna presenečenja. Skupina Tabu bo s svojimi glasbenimi vložki pričarala pravo olimpijsko vzdušje, po koncu predstavitve pa nas bodo zabavali tudi s svojim koncertom.

Predstavitev si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu (RTV SLO 1), v kolikor Vam pot v Koper ne bo uspela. Tako boste lahko del tega veličastnega dogodka kar iz udobja domačega okolja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na Ukmarjevem trgu v Kopru v četrtek, 11. julija ob 20.30 uri in skupaj z nami pozdravite naše izjemne olimpijce in olimpijke ter jim zaželite veliko uspeha na poti do olimpijskih zmag v francoski prestolnici.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji