Bakla 2024

MOK Athlete 365 Career+ programi

Athlete 365 Career+

Mednarodni olimpijski komite (MOK) od leta 2019 naprej izvaja program Athlete365 Career+, ki se na globalni ravni izvaja v partnerstvu s podjetjem Adecco. MOK omogoča preko mreže Athlete365 Career+ managerjev dostop do virov in vsebin za podporo kariernemu svetovanju športnikov ter skupni program za športnike na globalni ravni z glavnim ciljem, da povečajo svoje možnosti za izobraževanje in zaposlovanje ter jim pomaga, da lahko samozavestno prehajajo v dvojno ali po športno kariero.

MOK preko mreže Athlete365 Career+ podpira športnike na vseh stopnjah njihove kariere, jim pomaga odkriti svoj potencial in pripraviti načrt za življenje zunaj vrhunske športne kariere, na način nabora nasvetov, usposabljanja in med vrstniškega učenja. V okviru programa so na voljo različne povezave, video vsebine in spletni programi, kot je pospeševalnik podjetniških idej olimpijcev in športnikov, ki je odprtega tipa ter na voljo vsem olimpijcem in športnikom prek spletne platforme Athlete365.

Na voljo so tudi gradiva Athlete365 Career+ za podporo zaposlovanju vrhunskih športnikov. V letu 2021 so bili ključni poudarki vezani na nadaljevanje sodelovanja med MOK-om in Adecco Group, za obdobje do 2024. Na ravni MOK je bila vzpostavljena spletna podpora za karierno svetovanje (Athlete Career Portal).

Več na: 
https://olympics.com/athlete365/what-we-do/career/ 

Business Accelerator

Business Accelerator je zasnovan tako, da pomaga pri prvih korakih v podjetniški svet in idejo spremeni v pristno poslovno priložnost. Predstavi osnove podjetništva in orodja za prve korake v razvoju ideje.

Več na: Athlete365 Business Accelerator


Dual Career

Izobraževanje je ključ do uspeha. 

Kot športnik je ključnega pomena, da izberete šolo oz. univerzo, katera vam bo pomagala pri doseganju vaših ciljev, tako na izobraževalni ravni kot tudi pri športni karieri. 

Naučite se uspešno uravnotežiti dva ali več vidikov življenja, ne da bi žrtvovali svoja glavna opravila in dosegali odlične rezultate na obeh področjih. Dobro uravnoteženo življenje ima tudi zdravstvene in psihološke koristi, kot so zmanjšanje stresa in dobro počutje. Izobraževanje vam omogoča, da si vzamete oddih od športa in osredotočenost usmerite v druga koristna opravila. 


Več o projektu: https://olympics.com/athlete365/what-we-do/career/dual-career/

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji