Imamo to. Peking prihajamo!

Študij na daljavo

  • Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez že vrsto let, natančneje od leta 2002, v sodelovanju z velikim sponzorjem, Telekomom Slovenije, izvaja projekt izobraževanj na daljavo preko spleta – e-izobraževanje za vrhunske športnike.
  • Da bi mladim vrhunskim športnikom omogočili čim bolj kakovostno in dijakom prijazno  srednješolsko izobraževanje, nadaljujemo sodelovanje pri izobraževanju s tremi šolami in sicer: Gimnazijo Franceta Prešerna iz Kranja, Gimnazijo Šiška iz Ljubljane, II. Gimnazijo Maribor ter Gimnazijo Jesenice.
  • V  okviru projekta so izbranim dijakom v dogovoru s šolo, na katero so vpisani, zagotovljene ustrezne internetne povezave za nemoten dostop do spleta in šolskih programov, ki jih za tovrstno izobraževanje prilagajajo učitelji. E-izobraževanje dijakom veliko pomeni, saj izobraževanje poteka po dogovoru s profesorji tudi v času njihove odsotnosti zaradi treningov in tekmovanj po celem svetu. Brez sodelovanja in podpore Telekoma Slovenije šolam, pa bi bilo tovrstno izobraževanje veliko težje izvesti.


Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji