Usposabljanje SD1

Prihaja najbolj lisjaški sladoled letošnjega poletja!

Prihaja najbolj lisjaški sladoled letošnjega poletja!
Olimpijski komite Slovenije je skupaj s sponzorjem Ljubljanske mlekarne ponovno združil moči in na tržišče poslal novi izdelek, ki je primeren za sladokusce vseh starosti! To poletje Vam bo družbo delal Foksijev sladoled, ki je ''najboljši, najbolj prijazen, najbolj razigran in najbolj lisjaški sladoled'' vseh časov!
Skrivnost Foksijevega sladoleda je prav njegov zmagovalni recept: ščepec vanilje, kakavov preliv in cela gora športnega duha! Sladoled je primeren za odrasle in otroke, vse ljubitelje športa in tiste, ki se radi sladkajo medtem, ko spremljajo naše športnike in športnice ali pa se sami podijo za žogo, tečejo po domačih hribih in gozdovih, plavajo ali se sprehajajo.

Lisjak Foksi je uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije in kot pravi navijač je del vseh športnih tekmovanj pod okriljem krovne športne organizacije. Odlikujejo ga olimpijske vrednote, ki so skupne vsem ljubiteljem športa in vrhunskim športnikom – prijateljstvo, odličnost in spoštovanje.

In prav to so cilji, ki jih zasledujemo, ko na trg pošiljamo nov izdelek, ki ponosno nosi lisjakovo ime. Foksijev sladoled je tako že drugi izdelek, ki ga je Olimpijski komite skupaj z Ljubljanskimi mlekarnami zasnoval za vse ljubitelje mlečnih in slastnih izdelkov. Potrošniki boste slasten ''lisjaški sladoled'' lahko kupili v vseh prodajalnah po Sloveniji, od najboljšega soseda do prvega bencinskega servisa.  Prepričani smo, da Vas klasični okus vanilje s kakavovim oblivom ne bo pustil ravnodušne.

Želimo Vam super poletje z olimpijskim Foksi sladoledom!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji