Usposabljanje SD1

Vabilo | Predstavitev ukrepa povračila stroškov testiranja

Vabilo | Predstavitev ukrepa povračila stroškov testiranja
Direktorat za šport MIZŠ vas vabi na spletno predstavitev ukrepa povračila stroškov testiranja športnikov, trenerjev ter drugega tekmovalnega osebja iz PKP7 - Zakona o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 (ZIUPOPDVE) in sicer v petek, 19. 2. 2021 ob 10. uri.
PKP8 je omenjeni ukrep podaljšal do konca leta 2021.

Uveljavljanje stroškov poteka na podlagi mesečnih zahtevkov, ki jih je potrebno oddajati do konca vsakega meseca za tekoči mesec. Upravičenci so nacionalne panožne športne zveze, nosilke uradnih tekmovalnih sistemov v Republiki Sloveniji.

Na kakšen način pripraviti in oddati zahtevek, do kdaj je potrebno zahtevek oddati, v kakšnem roku bodo zahtevki poravnani, povračilo katerih stroškov je možno zahtevati?

Na ta in še druga vprašanja bodo odgovarjali predstavniki Direktorata za šport in FURS.

Zaradi lažje organizacije seminarja vas prosimo, da na seminar prijavite največ 2 predstavnika vaše organizacije in sicer najkasneje do četrtka, 18. 2. 2021 do 12. ure prek povezave:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdehGnaA1g7bHUHc7Fk-ukkHk_hNwbPNzHZMjG6bGWU0GP2Fw/viewform


Predlagamo, da na seminar prijavite tudi osebo, ki bo praktično zadolžena/pooblaščena za izpolnjevanje zahtevkov za povračilo stroškov testiranja.

V četrtek, 18. 2. 2021 v popoldanskem času bodo na e-naslov prijavljenih udeležencev poslali povezavo za dostop do seminarja.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji