Usposabljanje SD1

Z Anžetom Kopitarjem v boj za tretjo olimpijsko vozovnico

Z Anžetom Kopitarjem v boj za tretjo olimpijsko vozovnico
Štiri dni pred uvodno tekmo kvalifikacij za olimpijske igre je znana podoba slovenske reprezentance v hokeju. Selektor Matjaž Kopitar je ob tem razkril dokončen seznam igralcev, ki bodo odpotovali na Norveško, in z veseljem ugotovil, da so na njem vsi najboljši hokejisti Slovenije, vključno s prvim zvezdnikom, njegovim sinom Anžetom.

Slovenija se bo v Oslu potegovala za tretji zaporedni nastop na olimpijskih igrah. V četrtek ob 15. uri bo igrala z Dansko, v petek z Norveško (21.00) in v nedeljo točno opoldne z Južno Korejo. Na olimpijske igre v Peking 2022 se bo uvrstila le najboljša reprezentanca.

Barve Slovenije bodo zastopali vratarji Gašper Krošelj, Luka Gračnar in Matija Pintarič, branilci Blaž Gregorc, Klemen Pretnar, Žiga Pavlin, Matic Podlipnik, Aleksandar Magovac, Kristjan Čepon, Aljoša Crnovič in Miha Logar ter napadalci Anže Kopitar, Jan Drozg, Luka Maver, Miha Verlič, Žiga Jeglič, Jan Urbas, Rok Tičar, Robert Sabolič, Anže Kuralt, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Nik Simšič, Miha Zajc in Gregor Koblar.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji