OI Pariz 2024

Nadaljevanje navijaške mrzlice za #TeamSlovenia

Nadaljevanje navijaške mrzlice za #TeamSlovenia
Po številnih uspehih naših športnikov to poletje, se navijaška mrzlica za #TeamSlovenia nadaljuje. Poleg slovenskih odbojkarjev, ki so si že zagotovili nastop v osmini finala Svetovnega prvenstva pred domačim občinstvom, bomo od danes lahko v Ljubljani spremljali še Evropsko prvenstvo v balinanju za ženske, jutri pa z nastopi na Evropskem prvenstvu začenjajo še slovenski košarkarji.

Slovenija te dni gosti kar dve veliki prvenstvi. V prestolnici lahko že od 26. avgusta spremljamo najboljše odbojkarske ekipe na svetu, med katere v sam vrh sodi tudi Slovenija. Slovenski odbojkarji so si na Svetovnem prvenstvu z odličnimi predstavami zagotovili drugo mesto v razvrstitvi po skupinskem delu, kar pomeni, da jih bo v soboto v ljubljanskih Stožicah v osmini finala čakal obračun s 15. uvrščeno ekipo po skupinskem delu.

Danes zvečer se bo na ljubljanskem Rakovniku s slavnostno otvoritvijo začelo tudi Evropsko prvenstvo v balinanju za ženske. V Ljubljani se bo 40 tekmovalk iz enajstih držav potegovalo za šest kompletov kolajn v šestih disciplinah. Vstopnine ni zato ste vabljeni, da v živo podprete naša dekleta, ki na prvenstvu stare celine ciljajo visoko.

Poleg dveh domačih prvenstev pa nestrpno pričakujemo tudi začetek Evropskega prvenstva v košarki na katerem bodo slovenski košarkarji branili naslov evropskih prvakov iz leta 2017.  Evropsko prvenstvo bomo lahko spremljali od jutri, ko Slovence čaka obračun z Litvo, pa vse do 18. septembra. 

Srečno #TeamSlovenia!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji