Tretji dan olimpijskega virtualnega kampa

Tretji dan olimpijskega virtualnega kampa
Delavnica s tematiko javnega nastopanja, ki ga morajo biti, bolj ali manj, vešči tudi vrhunski športniki je bila na sporedu tretjega dne olimpijskega virtualnega kampa.
Vedno znova se kaže potreba po praktičnem delu - delavnici na tematiko javnega nastopanja. Redni spremljevalci športnikov na tekmovanjih so novinarji, ki vedno bolj želijo objavljati zanimive zgodbe o posameznih športnikih, njihovi pripravljenosti, formi, zasebnem življenju...Kako iskreno si športniki želijo novih znanj s tega področja je pokazala tudi današnja delavnica. Dve uri tempa in polno interakcije.
"Delavnica o javnem nastopanju je bila odlična, saj sem mnenja, da je to zelo pomembno za športnike. Športniki si s tem, kako se pokažemo, prezentiramo pred novinarji gradimo svojo javno podobo, katero bi vsi verjetno radi imeli najboljšo kar se da.Tako da poznavanje veščin javnega nastopanja, je resnično zelo pomembno. Sam se vedno, ko imam možnost udeležim predavanj na to temo, sploh če je na drugi strani Anja Hlača Ferjančič, odlična novinarka Radia Slovenija. Tako da hvala Olimpijski komite Slovenije", je svoje vtise po današnjem druženju strnil telovadec, zmagovalec 1. evropskih iger v Bakuju na konju z ročajem Sašo Bertoncelj.

Delavnico o javnem nastopanju bo Olimpijski komite Slovenije organiziral tudi jutri.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji