Bakla 2024

Obvestilo o nakupu vstopnic

Obvestilo o nakupu vstopnic
Do slavnostne otvoritve iger XXXIII. olimpijade nas loči še manj kot 100 dni. Organizatorji iger so pred kratkim predstavili še zadnjo serijo prodaje 250.000 vstopnic za tekmovanja 31 olimpijskih panog na programu. Vstopnice so za nekatere športne panoge še vedno na voljo, a se hitro prodajajo.


V Parizu bo nastopilo 10.000 najboljših športnikov in športnic na svetu, tekmovanja pa naj bi si v živo ogledalo več kot 10 milijonov športnih navdušencev. Poleg športnih tekmovanj bo zagotovo največji spektakel otvoritvena slovesnost iger za katero organizatorji obljubljajo, da bo nepozabna izkušnja za vse udeležence in gledalce.

Na Olimpijskem komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez pozivamo vse, ki si želijo ogledati olimpijske igre v Parizu ter v živo navijati za naše športnike in športnice, naj si čim hitreje zagotovijo svoje vstopnice. Le-te so na voljo izključno na uradni spletni strani organizatorja, na kateri pa se morate, pred nakupom, obvezno registrirati. Po registraciji sledi seznam še razpoložljivih vstopnic; vse nakupljene vstopnice pa bodo vidne v spletni denarnici kupca. 

Z nakupom pri drugih ponudnikih ali preprodajalcih vstopnic tvegate, da kupljenih vstopnic ali olimpijskih paketov ne boste prejeli ali pa vam bo, ob prihodu na prizorišče, varnostna služba zavrnila vstop. Dodatne informacije o vstopnicah, paketih in potovanju v Pariz najdete na uradni spletni strani s pogostimi vprašanji in odgovori

Ko govorimo o olimpijskih igrah v Parizu, govorimo o presežkih. Ne le organizacijskih temveč o igrah, ki se bodo v športno zgodovino zapisale kot prve igre, kjer bo število športnikov in športnic uravnoteženo. Skupaj bo za ogled tekmovanj na voljo 10 milijonov vstopnic, organizatorji pa ponujajo tudi možnost nakupa posebnih olimpijskih paketov

S 15. majem 2024 se napoveduje začetek delovanja platforme, kjer bodo vsi registrirani uporabniki imeli možnost prodaje svojih že kupljenih vstopnic za tekmovanja, ki se jih ne bodo mogli udeležiti. Gre za uradno možnost preprodaje vstopnic, ki je dovoljena in podprta s strani organizatorja iger. 

Olimpijska reprezentanca Slovenije bo poleg športnikov in športnic, ki bodo slovenske barve zastopali v individualnih športih, nastopila tudi z najmanj dvema ekipama. Poleg moške in ženske rokometne ekipe si obetamo tudi nastope v košarki in odbojki v moški konkurenci. Rokometaši in rokometašice so si svoje mesto že zagotovili, njihovi nasprotniki so znani, urnik pa trenutno še ostaja skrivnost. Predlagamo, da z nakupom rokometnih vstopnic, ki so sicer že na voljo, vsi navijači še počakajo. Olimpijski komite Slovenije bo, ko bo urnik znan, javnost obvestil, kdaj, kje in proti komu bosta igrali obe slovenski ekipi.

Trije meseci, kolikor nas še loči do iger bodo hitro minili. Z veseljem pričakujemo nastope naših vrhunskih športnikov in športnic ob bučni podpori navijačev, ki bodo poleti odpotovali v Pariz z enim samim ciljem – naši olimpijski reprezentanci izkazati podporo ob uresničevanju njihovih olimpijskih sanj. 

Zagotovite si svojo vstopnico že danes in postanite del našega olimpijskega mozaika!

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji