Usposabljanje SD1

Fizioterapevtska in psihološka rehabilitacija

Fizioterapevtska in psihološka rehabilitacija
Strokovno združenje fizioterapevtov Slovenije ponovno dokazuje svojo usmeritev k neprestanemu izobraževanju. V Središču Vitalis, ki je eden strateških projektov Slovenskih železnic, velikega sponzorja Olimpijskega komiteja Slovenije, 15. aprila organizira zanimive vsebine.
Neprestana skrb za izobraževanje na vseh ravneh je eden najpomembnejših elementov uspešnosti slovenskega športa v neizprosni mednarodni konkurenci. Nič ni prepuščenega slučaju; vsi veliki uspehi slovenskih športnic in športnikov praviloma slonijo na strokovni usposobljenosti, podprti z znanstvenimi spoznanji slovenskih trenerjev, psihologov, fizioterapevtov, skratka vseh, ki na različnih področjih pripomorejo k najbolj učinkovitem končnem izkupičku. Nasploh, predvsem majhnim narodom, ne preostane drugega kot, da se neprestano opirajo na visoko strokovna in znanstvena dognjanja. Še posebj v tekmi z velikimi, ki imajo na voljo mnogo več sredstev za svoje delovanje.

Strokovno združenje fizioterapevtov Slovenije tudi zaradi zgoraj napisanega vabi na izpopolnjevanje z naslovom Fizioterapevtska in psihološka rehabilitacija - priprava v vrhunskem športu. 15. aprila 2017 ob 9. uri v, že omenjenem Središču Vitalis.

Vabilo na izpopolnjevanje in program si lahko ogledate v priponki!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji