Usposabljanje SD1

Športne igre zaposlenih v Velenju

Športne igre zaposlenih v Velenju
Minuli konec tedna je bilo v okolici velenjskega jezera še posebej živahno. Dogajale so se namreč športne igre zaposlenih iz različnih podjetij, ki so tako razbremenili svoj vsak dan in uživali v športu in zabavi.
Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami) je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter s športom, druženjem in zabavo krepiti vez med gospodarstvom in športom. Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan, kot tekmovanje ekip, zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu, in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev. Športne igre zaposlenih potekajo med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Projekt poteka že tretje leto in število sodelujočih iz leta v leto raste.

Tudi v Velenju je ta čudovit dogodek dosegel namen. Zaposleni, ki so se udeležili športnih iger so se imeli odlično. Tekmovali so v malem nogometu, tenisu, teku in odbojki. Priča smo bili požrtvovalnim bojem za medalje. Seveda je bil glavni namen, da se sprostijo in uživajo v športu, ter tako naredijo nekaj zase z gibanjem. Vsekakor ni manjkalo dobre volje in smeha. Ob koncu vseh tekem je sledil še zaključek, na katerem so bili razglašeni tudi zmagovalci in zmagovalke. Vsak od njih pa je prejel medaljo oziroma pokal.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji