Usposabljanje SD1

OKS in AS podaljšala pogodbo za štiri leta

OKS in AS podaljšala pogodbo za štiri leta
Na dan uradne predstavitve olimpijske reprezentance Slovenije sta v Kopru Olimpijski komite Slovenije in Zavarovalnica Adriatic Slovenica podaljašala skupno sodelovanje še za štiri leta.
Zavarovalnica Adriatic Slovenica ali krajše AS je druga največja slovenska zavarovalnica, ki svojim zavarovancem pa nudi celovito zavarovalno zaščito. Ponosni smo, da jim zaupa preko 670 tisoč zavarovancev.  Kot edini v Sloveniji na enem mestu nudijo celovito ponudbo zdravstvenih, premoženjskih, življenjskih in pokojninskih zavarovanj, pa tudi izbrane finančne storitve. Z razvejano prodajno mrežo in najsodobnejšimi tehnologijami, ki omogočajo sklepanje zavarovanj preko spleta in mobilnega telefona, so zavarovancem vedno pri roki. Močna zavarovalnica, ki trdno zaseda drugo mesto na slovenskem zavarovalnem trgu, zagotavlja varnost, ponuja boljše storitve in razvija sodobno zavarovalno ustanovo, ki se aktivno odziva na potrebe svojih strank.

S tisoččlansko ekipo in preko 360-imi prodajnimi mesti po vseh slovenskih  regijah izredno veliko vlagajo tudi v sodelovanje z okoljem, ki jim vrača zaupanje. Podpiramo vrsto nacionalnih organizacij na športnem, zdravstvenem in kulturnem področju ter številne projekte za ohranitev naravne in kulturne dediščine po vsej državi. Izjemna pa je njihova podpora vrhunskim športnikom. Zavarovalnica Adriatic Slovenica je že od leta 1993 uradna zavarovalnica Olimpijskega komiteja Slovenije. Zelo aktivno so vključeni v delovanje Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in skupaj pripravljamo tudi dogodke, s katerimi širimo olimpijski duh. Ponosni so, da stojijo ob strani najboljšim športnicam in športnikom in prav zanje razvijajo dobrodošle rešitve.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji